25 april, 2024

Speltips 5/11: Nottingham-Aston Villa

Åtta rekar under lördagen där det blev plus 2.27 Unit. Idag söndag blickar vi mot nya matcher och föhoppningar nya vinster.

Under söndagen tar Nottingham emot Aston Villa på hemmaplan.

Nottingham hittar vi på en sextonde plats i tabellen med tio poäng. Laget har haft en tuff inledning på säsongen. Lagets senaste segern kom i början på september månad. Därefter har man fyra oavgjorda och två förluster. Förlusterna har dock kommit mot Liverpool och Manchester City. I övrigt har Nottingham gjort jämna matcher men det lilla extra har fattats för fler tre poängare.

Aston Villa i sin tur går starkt både i ligan och Europa League. I ligan ligger man på en femte plats och senaste förlusten kom mot Liverpool på bortaplan i början av september.

I Europa League inledde man med förlust på bortaplan mot Legia där man föll med 3–2. Efter det har man slagit Zrinjski på hemmaplan och senast blev det seger mot AZ Alkmar med hela 4–1. Laget har många spelare i form och Douglas Luiz, Moussa Diaby, Leon Bailey och inte minst Ollie Watkins har burit Vila så här långt.

Trots att Aston Villa har match i Europa League den kommande veckan så tycker jag att man har en bra chans att vinna här. Min rek blir en rak hemmaseger.

Nottingham-Aston Villa

Tips: 2

Odds:1.92@VerdeCasino

Insats:1 Unit

Spelstopp: 14.59

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.