21 maj, 2024

Speltips 5/11: Lyon-Metz

Åtta rekar under lördagen där det blev plus 2.27 Unit. Idag söndag blickar vi mot nya matcher och föhoppningar nya vinster.

I den franska ligan har krislaget Lyon emot Metz.

Det är ett Lyon i total fritt fall. Inför den här matchen ligger laget sist med endast tre inspelade poäng. Den senaste matchen mot Marseille hann aldrig börja då både spelarbussen och bussarna med Lyon fans attackerades av Marseille fansen. Både huvudtränare Fabio Grosso och assisterande blev skadade i samband med attacken.

Rent sportsligt är Lyon i kris och har ännu inte vunnit i ligan. På nio spelade omgångar har laget gjort bara sju mål framåt. I den senaste omgången som blev färdigspelat föll man på hemmaplan mot nästjumbon Clermont med 1–2.

Metz har inte heller fått någon vidare bra start på den här säsongen. Laget ligger på en 16:e plats i tabellen med nio poäng. Laget har fem raka utan seger i ligan.

Marknaden håller Lyon som stora favoriter men jag tycker att det finns all anledning att utmana marknaden. Inte för att Metz är mycket bättre utan mer att Lyon är helt under isen.

Jag väljer här att spela på att Metz inte förlorat matchen.

Lyon-Metz

Tips: X2

Odds: 2.25@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 12:59

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.