21 april, 2024

Speltips 4/11: Osasuna-Girona

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

I spanska La Liga tar Osasuna emot Girona i den tolfte omgången.

Hemmalaget ligger på en 11:e plats i tabellen och kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster på de fem senaste omgångarna. I den senaste omgången var laget på väg att ta en poäng på bortaplan mot Real Betis på bortaplan men släppte in ett baklängesmål i den 94:e minuten. I den senaste hemmamatchen besegrades Granada med 2–0 vilket var lagets första seger på hemmaplan. Faktum är att man tagit tre segrar på bortaplan den här säsongen.

Girona kommer till den här matchen som delad serieledaren. Laget har samma antal poäng som Real Madrid. Den här säsongen har man förlorat bara en match och det mot just Real Madrid vilket är inte något att skämmas över. Efter den förlusten har man tagit tre segrar i ligan och i veckan avancerade laget i cupen genom seger på bortaplan med San Roque.

Egentligen är det här två lag som i grunden ska vara jämna. Dock är Girnoas form historiskt bra och det ska man inte blunda för. Här tycker jag att spel på Girona med asian handicap 0.25 är bra spel.

Osasuna-Girona

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.05@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 13:59

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.