21 april, 2024

Blackburn favoriter på hemmaplan

Intressant möte i mitten av tabellen där Blackburn tar emot Hull på hemmaplan. 

Blackburn förlorade i den senaste omgången mot Fulham och laget missade där med chansen att haka på lagen som ligger topp-sex. I och med den förlusten så ligger Blackburn nu sex poäng efter Preston som ligger sexa. 

Hull tog en efterlängtad poäng när laget spelade oavgjort 1-1 på bortaplan mot Reading i helgen. Innan poängen mot Reading hade laget fyra raka förluster och ser vi på de fem senaste matcherna i ligan så har Hull fem raka utan seger. Senaste seger kom mot Sheffield W på bortaplan i början på januari månad. 

Blackburns form är inte heller något att håll i handen tycker jag. Laget har bara två segrar på de nio senaste matcherna. Jag tror att Blackburn är det bättre laget och kommer att spela på en rak hemmaseger till 1.83 gånger insatsen. Rygga spelet hos Unibet

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.