20 maj, 2024

Kan iskalla Leeds störa Brentford?

Först sammanfattning av helgen som varit. Jag lade fem spel på spelrek.se och tre spel gick med vinst. En slutade oavgjort och en gick med förlust. Då tiden inte fanns där lade jag inga LIVE-spel. 

När det gäller Stryktipset var jag i min analys helt fel på Swansea matchen men i övrigt är jag nöjd med utfallet. I den matchen bestämde jag mig för en helgardering och spikade istället Nottingham. Någon högre utdelning blev det inte trots mina garderingar på vissa favoriter. 

Nu till dagens toppmatch i Championship där Brentford tar emot Leeds. Det vi kan börja med i den här matchen är att Leeds är iskalla för tillfället och många tror nu att raset kommer. Precis som fallet var förra året då laget tillhörde toppen, men rasade under våren och missade chansen att säkra en plats till Premier League. Trots att Leeds har sviktande form ligger laget på en andra plats i tabellen med har bara två poäng till godo på Brentford. 

Brentford i sin tur kommer till den här matchen med en förlust på de sex senaste matcherna i ligan. I den senaste omgången besegrade Brentford på hemmaplan Middlesbrough med 3-2, där avgörandet kom med tre minuter kvar av matchen. 

Leeds i sin tur föll mot ett annat topplag i form av Nottingham och det på bortaplan med 2-0. Laget har nu bara två segrar på de tio senaste matcherna i ligan. 

Här tror jag mycket på hemmalaget som är starka på hemmaplan. Lägger vi till att Leeds har uselt form så är hemmalaget favoriter i den här matchen. 

Jag väljer här att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25 till 2.15 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.