22 juli, 2024

Jesper Ny efter 3-2 seger mot IF Sylvia

Vi tog andra raka seger när Sylvia besegrades på bortaplan i helgen med 3-2. Här kommer tränaren Jesper Nys tankar efter matchen. 

Hur ser du på insatsen?

– Vi gör en bra insats mot ett bollskickligt Sylvia. För oss var det viktigt att hamna rätt i positionerna i den här matchen då vi stundtals hade problem med det mot BK Forward. Vi lyckades betydligt bättre med det mot Sylvia och när vi pratat ihop oss kring några detaljer så blir det mer kontroll i andra halvlek, sade Ny.

Tre mål framåt, offensiven ser ut att fungera bra?

– Stundtals hade vi problem att komma ut ur Sylvias press i första halvlek, men det var även något som vi förbättrade i andra halvlek efter att ha pratat oss samman. Givetvis är vi nöjda med att återigen göra många mål framåt och tror att vi kan utveckla det ytterligare, konstaterar Ny.

Vad kan bli bättre?

– Vi kommer att bli bättre och vill bli bättre på att hantera en hög press av motståndarna, vi sätter oss själva i lite svåra situationer under först halvlek. Med rätt position på planen så kan vi hantera det, avslutar Ny.

På lördag väntar ny match och det på hemmaplan mot Assyriska IK. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.