25 april, 2024

Speltips: Genoa-Roma

Inga lyckade rekar igår. Min rek under 2.5 mål i matchen mellan Cagliari och Milan slutade med hela fyra mål. Napoli vann förvisso men under 3.5 mål bommades. Det blev med andra ord en unit minus under gårdagen.

Serie A rullar vidare och därifrån hämtar jag min rek.

Genoa tar emot Roma och om vi börjar med hemmalaget så har Genoa fått en okej start på ligaspelet sett till spelschemat. Det som är lite märkligt är att laget tagit poäng mot förmodade topplagen i form av Lazio och Napoli. Laget föll dock tungt i den senaste omgången på bortaplan mot nykomlingen Lecce.

På de inledande fem omgångarna har laget tagit en seger och en oavgjord och har 4-8 i målskillnad. Dock ska det sägas att laget förlorade i premiären mot Fiorentina med 4-1 på hemmaplan. Efter den matchen har defensiven sett stabilare ut.

Roma i sin tur har inte infriat förväntningarna i början av säsongen. Laget har bara en poäng mer än Genoa. Lagets enda seger hittills kom för två omgångar sedan på hemmaplan mot Empoli då man vann med hela 7-0. Det är också hittills enda matchen som laget hållit nollan i.

I den senaste omgången var man på väg mot en seger mot Torino på bortaplan men släppte in kvitteringen i slutskedet.

Trots att Roma släppt in en del mål och trots att man gått över 2.5 mål i fyra av sina fem ligamatcher tror jag på en målsnål historia här. Jag tror även Roma vinner den här matchen. I grunden ska man vara klart bättre än Genoa. Mitt spel blir att Roma vinner matchen och under 2.5 mål till hela 3.80 gånger insatsen.

Genoa-Roma

Tips: 2+Under 2.5 mål i matchen

Odds: 3.80@ComeOn

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.