22 maj, 2024

Speltips: Napoli-Udinese

Gårdagens spel satt fint där jag var rätt ute i matchen mellan Spezia och Brescia.

Idag har vi ett intressant möte i Serie A där Napoli tar emot Udinese.

Napoli började säsongen med två vinster men efter det har man förlorat en och kryssat i två matcher. Dock blev det seger i Champions League på bortaplan mot Braga.

Tränaren Rudi Garcia som är ny inför den här säsongen har inte fått detta Napoli att prestera ännu. Främsta nyckelspelarna från fjolårssäsongen Victor Osimhen och Khvicha Kvaratskhelia har inte funnit formen.

I den senaste ligaomgången blev det bara en poäng på bortaplan mot Bologna i en match som slutade 0-0.

Udinese har inte heller börjat speciellt bra. Trots beskedligt motstånd har laget ännu inte vunnit och har plockat bara tre poäng så här långt. Den stora orsaken att Udinese inte fått till det heter målskyttet. På fem matcher har man gjort bara ett mål framåt. Dock har defensiven sett okej ut.

Vi har här två lag som är instor behov av seger och Napoli är stora och kanske lite för stora favoriter på marknaden.

Jag har dock hittat ett intressant spel i den här matchen i form av att Napoli vinner och att det inte blir fyra mål i matchen.

Napoli-Udinese

Tips: 1+Under 3.5 mål i matchen

Odds: 2.15@ComeOn

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.