25 april, 2024

Speltips: Cagliari-Milan

Gårdagens spel satt fint där jag var rätt ute i matchen mellan Spezia och Brescia.

Idag har vi ett intressant möte i Serie A där Cagliari tar emot Milan.

Cagliari har börjat säsongen svagt och kommer till den här matchen med två insamlade poäng av femton möjliga. Laget har haft stora bekymmer med målskyttet i inledningen. Cagliari har på fem spelade omgångar gjort ett mål framåt.

Då har man mött lag som Bologna, Torino och Udinese.

Milan i sin tur studsade tillbaka senast efter förlusten i derbyt mot Inter. Det var dock ingen sprakande fotboll man bjöd på i segermatchen mot Verona. Det ska sägas att Milan gjorde en bra match i Champions League mot Newcastle. En match som dock slutade mållöst.

Här förväntar jag mig en tajt match. Trots att Cagliari inte börjat den här säsongen på bästa sätt så är laget svåra att bryta ner. Samtidigt har inte heller Milans offensiv varit speciellt bra. Mitt spel här blir under 2.5 mål till 1.92 gånger insatsen.

Cagliari-Milan

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.92@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 18.29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.