22 maj, 2024

Speltips: Speazia-Brescia

Gårdagens spel där jag hade under 2.75 mål i matchen mellan Halmstad och Elfsborg satt fint. Idag tisdag är återigen utbudet skralt men kag har grävt i en intressant match i italienska Serie B.

Hemmalaget Spezia tar emot Brescia. Här håller spelbolagen hemmalaget som stora favoriter. Självklart ska man ha respekt för marknaden men jag tycker att det finns en potentiell skräll i den här matchen.

Ser vi på Spezia så har man inlett ligan svajigt. På fem spelade omgångar har man plockat bara en pinne och det mot Sudtirol på bortaplan. Efter det förlorade man på bortaplan mot nykomlingen Cantazaro med klara 3-0. Därefter förluster mot Como, Venezia och Reggiana. Bortser vinst laget gjorde tre mål i premiären så har man mäktat med ett mål på fyra senaste matcherna.

Inte heller Brescia har övertygat när det kommer till det offensiva spelet men lagets defensiv har lett till att man har två segrar och en oavgjord på tre inledande matcherna.

Marknaden är oense kring en bortaseger här. Det pendlar mellan 4.60 och 5.25 vilket väldigt mycket. Det ska sägas att jag inte följer Serie B slaviskt och dess två lag har jag inte sett. Därför går jag på data som finns.

Jag tycker att det finns bra spelvärde att spela X2 i den här matchen där vi får över två gånger pengar. Även plus linan på bortalaget lockar. +0.75 ger 1.88 gånger insatsen. För er som inte vet vad asian linan är så är under här fallet halva insatsen tillbaka om bortalaget förlorar med ett mål.

Håll dock in era insatser för som sagt man ska ha respekt för oddssättare.

Spezia-Brescia

Tips 1: X2

Odds: 2.10@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: 2 asian lines +0.75

Odds: 1.88@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.