22 maj, 2024

Speltips: Union Berlin-Braga

Under tisdagen går Champions League in i andra omgången.

Vi har ett par intressanta matcher under kvällen. Inte minst från Tyskland där hemmalaget Union Berlin tar emot Braga.

Union Berlin överraskade stort förra året i ligan och tog sig till den här turneringen. Laget har dock börjat ligan mindre bra. Efter två raka segrar i inledningen har man nu förlorat fyra raka matcher. I den senaste omgången föll man mot nykomlingen Heidenheim med 0-1.

Berlin har hamnat i en relativt tuff grupp med Real Madrid, Braga och Napoli. I den första omgången stod man upp bra mot Real Madrid som gjorde matchens enda mål på stopptid. Ser vi på lagets fem senaste tävlingsmatcher så har man gjort bara ett mål framåt.

Braga i sin tur har börjat ligan helt okej. På sju spelade matcher har man fyra segrar, en oavgjord och två förluster. Laget svarade dock för starkt kval till Champions League där man gick obesegrade.

Det är alltid svårt att vardera lagen som man inte följer. Med tanke på att hemmalaget befinner sig i en svacka både poäng och målmässigt så tycker jag att det finns värde att utmana oddssättarna. En bortaseger ger 4.25 gånger pengarna.

Det här är också en match som betyder mycket i frågan om vem som ska ta sig vidare till Europa League. Självklart om vi nu utgår ifrån att Napoli och Real Madrid tar de två första platserna i gruppen.

Jag kommer att testa den raka tvåan. Andra spelet blir X2 till 2.00 gånger insatsen.

Union Berlin-Braga

Tips 1: 2

Odds: 4.25@Unibet

Insats: 0.2 Unit

Tips 2: X2

Odds: 2.00@Unibet

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 18:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.