25 april, 2024

Speltips: Napoli-Real Madrid

Under tisdagen går Champions League in i andra omgången.

Vi har ett par intressanta matcher under kvällen. I Neapel tar Napoli emot Real Madrid.

Napoli ligger på en tredje plats i tabellen efter sju spelade omgångar. Sett till vilken motstånd man har mött så är inledningen inte helt godkänd. Framförallt med tanke på att laget tappade poäng mot Genoa och Bologna. Dessutom föll man på hemmaplan mot Lazio.

I den första matchen av gruppspelet lyckades man vinna mot Braga på bortaplan men den seger var inte på något sätt övertygande.

Dessutom rapporterar italiensk media att allt står inte rätt till i truppen. Bland annat för någon vecka sedan blev en spelare hånad på lagets TikTok efter missad straff.

Med andra ord årets upplaga är inte lika stark som förra året och den harmonin som fanns i och runt om klubben förra året är mer eller mindre som bortblåst.

Real Madrid i sin tur gått som tåget fram till matchen mot rivalerna Atlético de Madrid. En match som Real förlorade med 3-1. I den första gruppspelsmatchen hade laget svårt att få hål på Union Berlin på hemmaplan men till slut avgjorde nyförvärvet Jude Bellingham på stopptid.

Här ska man ha respekt för Napolis fördel av hemmaplan. Dock hur jag vrider och vänder på den här matchen så håller jag Real som det bättre laget. Mitt spel blir på rak bortaseger till 2.63 gånger insatsen.

Napoli-Real Madrid

Tips: 2

Odds: 2.63@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.