22 maj, 2024

Speltips: Borussia Dortmund-Milan

Jag hade tre spel igår och alla tre satt. Visst lite turligt då både Braga och Real Madrid avgjorde sent. I Braga fall dominerade man matchen från början till slut. Hamnade dock i underläge 0-2 men vände och vann.

Real var bättre än Napoli Indien första halvleken. Napoli dock bättre efter den tveksamma straffkvitteringen.

Idag onsdag rullar Champions League vidare och vi har ett mycket intressant möte mellan Borussia Dortmund och Milan.

Dortmund förlorade den första matchen mot PSG med 2-0 vilket var helt rättvist sett till matchbilden. I ligan har Dortmund har gått bra i inledningen av säsongen. Laget är obesegrade och har plockat 14 av 18 möjliga poäng. I den senaste omgången svarade man för en fin insats när Hoffenhaim besegrades på bortaplan med 3–1.

Dortmund är ett lag som brukar gå framåt och det brukar bli många mål i deras matcher.

Milan i sin tur har repat nytt lod efter debaclet mot Inter i derbyt. Laget svarade för en bra första halvlek mot Newcastle i första gruppspelsmatchen men fick nöja sig med bara 0-0. Efter det har man tagit tre raka segrar och släppt in bara ett mål på dessa matcher. I den senaste omgången besegrades Lazio på hemmaplan med 2-0.

Det är dock ett skadeskjutet Milan som kommer till den här matchen. En del spelare kommer att testas sent men egentligen har laget skador i alla lagdelar.

Att komma till Dortmunds hemmaplan är inte det enklaste. Dortmund är obesegrade i arton raka matcher på hemmaplan.

Med publiken i ryggen förväntar jag mig att hemmalaget tar tag i matchen och att Milan kommer att backa hem och försvara en pinne.

Jag håller dock Dortmund som det starkare laget, trots att marknaden ser den här matchen som oviss. Jag väljer att spela på hemmalaget med asian handicap.

Dortmund-Milan

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.15@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.