22 juli, 2024

Speltips: Sporting Lissabon-Atalanta

Gårdagens spel gick med halv förlust där jag trodde på Dortmund. En match som inte nådde upp till några högre höjder. Idag har vi en drös med matcher från Europa League och Conference League.

I Lissabon tar Sporting emot Atalanta i på förhand ett intressant och ovisst möte. Sporting har börjat ligaspelet riktigt bra och efter sju spelade omgångar toppar man tabellen och är obesegrade. Viktor Gyökeres har fått bra start på sin tid i Sporting där han gjort sex mål och två assister så här långt.

Sporting inledde också gruppspelet med en seger, när Sturm Graz besegrades på bortaplan med 2-1.

Ikväll får laget klara sig utan rutinerade uruguayanske mittbacken Sebastián Coates här, som är skadad. Även Jeremiah St. Juste missar kvällens match.

Atalanta i sin tur inledde gruppspelet med att besegra polska Rákow med 2-0. I ligan inledde laget med att förlora två av de tre första matcherna. Efter det har man två segrar och en oavgjord. I den senare omgången var man det bättre laget mot Juventus men fick nöja sig med 0-0.

Vi har här två lag där offensiven är lagens stora styrka. Med tanke på att båda lagen inledde gruppspelet med seger så finns det risk att man är nöjda med en poäng. Som jag skrev i vecka så är portugisiska lag svårt värderade. Framförallt då man inte följer den ligan slaviskt. Dock kan jag konstatera att Sporting vunnit sina matcher mot betydligt sämre motstånd och att man tappat poäng mot Braga som får anses tillhöra toppen av ligan.

Jag håller Atalanta lite högre även att man inlett säsongen med två förluster. Ser vi till de fyra senaste tävlingsmatcher så har man hållit nollan i samtliga.

Mitt rek blir att Atlanta inte förlorar matchen och att det inte blir fyra mål i matchen. Det spelas till 2.15 gånger insatsen.

Jag kommer att lägga även en liten peng på att Atalanta inte förlorar, att båda lagen inte gör mål och att det blir under 3.5 mål i matchen. Den kombo ger fina 4.25 gånger insatsen.

Sporting-Atalanta

Tips 1: X2+Under 4 mål i matchen

Odds: 2.15@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 18:44

Tips 2: X2+Båda lagen gör inte mål+Under 3.5 mål i matchen

Odds: 4.25@Expekt

Insats: 0.2 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.