21 maj, 2024

Bahoui klar för AIK

Det har ryktats ett par veckor att Nabil Bahoui var på väg till AIK. I går blev det klart att mittfältaren skriver ett kontrakt med klubben.

Nabil Bahoui återvänder till AIK. Mittfältaren har kommit överens med sin gamla klubb om ett kontrakt som sträcker sig i tre år till 2022.

— AIK är mitt hem, så det är riktigt kul att vara tillbaka. Jag ser fram emot att spela framför klubbens supportrar igen och hjälpa laget till flera framgångar”, säger Nabil Bahoui i ett uttalande till klubben.

Bahoui kom till AIK 2013, men lämnade drygt två år senare för spel i Al-Ahli, Saudiarabien. Han var dessutom tillbaka i fjol på ett halvårslån från schweiziska Grasshopper.

— Nabil har AIK:s DNA i sin spelstil och i sin personlighet. Vi är oerhört glada över att säkerställa en spelare av Nabils kaliber över tid i AIK vilket innebär både poäng och att den Stockholmsprägel som finns på truppen sedan tidigare nu får ännu en fanbärare, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

Källa: TT

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.