24 juli, 2024

Norrköping vann utan Jordan Larsson

IFK Norrköping besegrade Liepaja med 2-0 på hemmaplan och därmed har Peking bra utgångsläge inför returen nästa vecka. 

Norrköping fick klara sig utan Jordan Larsson som är enligt uppgifter till TT nära att skriva på för ryska Sprtak Moskva. 

Norrköping fick en drömstart i matchen och ledningen redan efter 32-sekunder. Efter en snabb omställning gav Simon Thern laget ledningen. 

Norrköping dominerade matchen och hade flera bra lägen att utöka sin ledning, men 2-0 kom först med nio minuter kvar, Sead Haksabanovic som haft det tungt i Allsvenskan svarade för en fin prestation när han avancerade framåt med bollen och avslossade ett tungt skott som var otagbart för målvakten. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.