4 mars, 2024

Speltips 24/11: Sampdoria-Spezia

Äntligen är landslagsuppehållet över och vi kan återigen fokusera på ligafotbollen. Inga speltips från min sida under landslagsuppehållet då jag inte hittade några vettiga rekar.

Den italienska Serie B är framme i den 14:e omgången där vi har Sampdoria som på hemmaplan tar emot Spezia.

Sampdoria inledde säsongen svagt men har allt eftersom spelat upp sig och kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. I tre av de senaste matcherna har laget hållit nollan.

I den senaste omgången besegrades Modena med 2-0 på bortaplan.

Spezia i sin tur ligger på en 18:e plats i tabellen med en seger, sju oavgjorda och fem förluster. Formen är inte bra hos gästerna som inte vunnit sedan slutet på september. Spezia är dock ett lag som är svårslagna och det är sällan som man klappar igenom.

I den senaste omgången var laget på väg mot en förlust på hemmaplan mot Ternana men räddade en poäng via ett självmål.

Trots att Spezia är svårslagna så ger jag Sampdoria en god möjlighet att vinna den här matchen. Min rek blir att hemmalaget vinner med asian handicap -0.25.

Sampdoria-Spezia

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.00@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.