22 juli, 2024

Speltips 24/11: Rotherham-Leeds

Äntligen är landslagsuppehållet över och vi kan återigen fokusera på ligafotbollen. Inga speltips från min sida under landslagsuppehållet då jag inte hittade några vettiga rekar.

Engelska Championship är framme i den 17:e omgången där bottenlaget Rotherham tar emot Leeds på hemmaplan.

Vi har ett Rotherham som ligger på en 22:a plats i tabellen och laget har vunnit endast två matcher den här säsongen. Laget faller dock sällan igenom även att man förlorade i den senaste omgången med hela 5-0 mot Watford på bortaplan. I övrigt förlorar man sällan med fler än två mål och i de flesta matcherna så hänger man med men räcker inte riktigt till.

Ser vi på lagets sex senaste matcherna så har man plockat poäng mot Southampton, QPR och Ipswich. Lagets stora problem den här säsongen ligger i defensiven där man släpper in i snitt två mål per match och är det laget som släppt in flest mål i ligan.

Leeds i sin tur ligger på en tredje plats i tabellen och kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. Sammanlagt har laget förlorat tre matcher den här säsongen. Förlusterna har kommit mot, Birmingham, Southampton och Stoke. Alla förluster har kommit på bortaplan.

Leeds är inte heller ett lag som vinner med stora marginal. Ser vi på sju senaste så har laget vunnit en match med större marginal än ett mål.

Min rek i den här matchen blir att Leeds inte vinner med två mål.

Rotherham-Leeds

Tips: 1 asian handicap +1.5

Odds: 1.75@VerdeCasino

Insats: 1 Unit

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.