22 juli, 2024

Speltips 25/11: Huddersfield-Southampton

Glädjande satt båda rekar från igår. Sampdoria gjorde jobbet mot Spezia och trots att Leeds var bättre mot Rotherham lyckades Rotherham hålla 1-1 tiden ut.

I den 17:e omgången av Championship tar Huddersfield emot Southampton på hemmaplan.

Hemmalaget ligger på en 21:a plats i tabellen och formen är speciellt bra. En seger, en oavgjord och tre förluster är lagets facit på de fem senaste matcherna. Segern tog man mot QPR och innan dess besegrade man Rotherham i mitten av september. Med andra ord är Huddersfield ett lag som har svårt att vinna sina matcher och det beror mestadels på att lagets defensiv inte varit bra. Huddersfield släpper in näst mest mål av alla lag i ligan. Det ska även sägas att laget inte sprudlar offensivt heller där man gjort 14-mål på inledande sexton omgångar.

I den senaste ligaomgången föll man på bortaplan mot Hull med 1-0 och på de fem senaste matcherna har laget gjort bara två mål framåt.

Southampton i sin tur ligger på en fjärde plats i tabellen och kommer till den här matchen med åtta raka utan förlust. Sex segrar och två oavgjorda har gjort att man ligger på en fjärde plats.

Southampton är favoriter på marknaden och det är inte så mycket att säga till om. Dock tycker jag att X2 i kombination med över 2,5 mål är bra rek.

Huddersfield-Southampton

Tips: X2+Över 2.5 mål i matchen

Odds: 2.10@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.