14 juni, 2024

Speltips 25/11: Leicester-Watford

Glädjande satt båda rekar från igår. Sampdoria gjorde jobbet mot Spezia och trots att Leeds var bättre mot Rotherham lyckades Rotherham hålla 1-1 tiden ut.

I den 17:e omgången av Championship tar Leicester emot Watford på hemmaplan.

Leicester har gått som tåget den här säsongen. Så här långt har man förlorat bara tre matcher och toppar tabellen. Två av tre förluster har kommit på hemmaplan och faktum är att laget kommer till den här matchen med två raka förluster.

I båda dessa matcher har man blivit nollade. Det ska dock sägas att Leicester varit stabila den här säsongen. Laget har släppt in minst mål i ligan och tillsammans med Ipswich har man gjort flest mål.

Watford i sin tur ligger i mitten av tabellen där laget fick en tuff start på ligan. Dock har man spelat upp sig under senaste omgångarna och kommer till den här matchen med tre segrar och tre oavgjorda.

Leicester är favoriter på marknaden men frågan är om formen är på väg neråt med tanke på två raka förluster. Samtidigt har Watford spelat bra mot sämre lagen. Jag tycker att spel på Watford med asian lina plus 1 kan vara ett bra spel.

Leicester-Watford

Tips: 2 asian handicap +1

Odds: 1.99@VerdeCasino

Insats: 0.5

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.