24 juli, 2024

Speltips 25/11: Plymouth-Sunderland

Glädjande satt båda rekar från igår. Sampdoria gjorde jobbet mot Spezia och trots att Leeds var bättre mot Rotherham lyckades Rotherham hålla 1-1 tiden ut.

I den 17:e omgången av Championship tar Plymouth emot Sunderland på hemmaplan.

Hemmalaget Plymouth ligger på en 19:e plats i tabellen och kommer till den här matchen med en seger på de åtta senaste. Segern kom på hemmaplan mot Sheffield Wednesday. Laget är nykomlingar i Championship och har efter sina fortsättningarna gjort det helt okej. Efter segern mot Sheffield har laget haft på papper tre tuffa matchen där man inte räckt till mot Ipswich och Leeds men plockade en poäng mot Middlesbrough.

Sunderland i sin tur ligger på en sjätte plats och kommer till den här matchen med tre raka utan förlust. Dessförinnan hade laget två raka förluster. I den senaste omgången besegrades Birmingham på hemmaplan med 3–1.

Här tror jag på mål och att Sunderland inte förlorar matchen.

Plymouth-Sunderland

Tips: X2+över 2.5 mål

Odds: 2.13@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.