20 maj, 2024

Speltips 4/11: Fulham-Manchester United

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

Premier League är framme vid den elfte omgången och Fulham tar emot krislaget Manchester United på hemmaplan.

Fulham ligger på en 14:e plats intabellen och kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste i ligan. Laget tog sig dock vidare i ligacupen i veckan då Ipswich besegrades på bortaplan med 3–1.

I den senaste ligaomgången tog laget en poäng mot Brighton i en match som slutade 1–1. Fulham har den här säsongen haft problem med det offensiva spelet vilket nio gjorda mål så här långt vittnar om.

United har stora problem ännu en gång. Laget ligger på en åttonde plats i tabellen med fem vinster och fem förluster. Dock har vinsterna kommit mot sämre lag och jag tycker att United inte förtjänade seger i minst tre av dessa matcher. I veckan blev man överkörda av Newcastle i cupen och det på hemmaplan.

Det finns mycket att säga om detta United. Jag tycker att en del ligger hos spelarna men jag tycker att United saknar grunderna. I veckan fick en del spelare chansen för att visa tränaren att de vill vara med och utmana om en plats i startelvan. Det var faktiskt inte någon som tog den chansen.

Jag har svårt att se att United ska lösa alla sina problem inför den här matchen. Visst Fulham är inte heller superbra men jag tror att man har en chans att slå detta United. Jag tycker att plus linan på hemmalaget är ett bra spel.

Fulham-Manchester United

Tips: 1 asian handicap +0.25

Odds: 1.96@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.