20 maj, 2024

Speltips 4/11: Everton-Brighton

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

I den 11:e omgången av Premier League tar Everton emot Brighton på hemmaplan.

Everton har inlett den här säsongen ojämnt sett till resultaten, men jag tycker att spelmässigt har det sett bättre ut än vad utfallet blivit. Till den här matchen kommer man med tre segrar och två förluster. Förlusterna har kommit mot Liverpool där Everton gjorde en bra match. Den andra var dock en missräkning när laget föll oväntat mot nykomlingen Luton på hemmaplan.

I veckan tog man sig även vidare i ligacupen efter 3–0 på hemmaplan mot Burnley.

Brighton i sin tur öppnade ligaspelet starkt och tog fyra segrar på de fem inledande omgångarna. Efter det har det gått sämre men det ska sägas att spelschemat varit tuff.

Den stora smällen kom mot Aston Villa på bortaplan där man föll med hela 6–1.

Brighton krigar även i Europa League där man har fyra poäng efter tre spelade matcher. I en grupp som är helt öppet. Laget har en viktig match kommande veckan och det mot Ajax på bortaplan.

Brighton är i grunden det bättre laget men med tanke på att laget ska spela i Europa League och att Everton sett bättre ut än vad resultaten visar tycker jag att plus linan på hemmalaget är bra spel.

Everton-Brighton

Tips: 1 asian handicap +0.25

Odds: 2.12@VerdeCasino

Insats: 1 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.