25 april, 2024

Speltips 4/11: Sheffield United-Wolverhampton

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

I den elfte omgången av Premier League tar nykomlingen Sheffield United emot Wolverhampton.

Det ska sägas direkt att jag inte sett Sheffield den här säsongen men av statistiken att bedöma så har man absolut inte räckt till i ligan så här långt. Laget har inte fått till det varken offensivt eller defensivt. Efter tio omgångar har man lyckats plocka bara en poäng och det mot Everton på hemmaplan.

Laget har noterats för två stora förluster och mot Newcastle när man föll med 8–0 på hemmaplan och i den senaste omgången blev man överköra av Arsenal på bortaplan.

Wolves i sin tur inledde med en seger på sju första omgångarna. Dock kommer laget till den här matchen med två segrar och tre oavgjorda på de fem senaste. Med andra ord lite bättre form under senaste månaden. Stort avbräck dock att Pedro Neto blev skakad mot Newcastle i den senaste matchen och kommer att bli borta en längre period.

Wolverhampton är i grunden bättre och trots skadan på Neto tror jag att man vinner här.

Sheffield United-Wolverhampton

Tips: 2

Odds: 2.05@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.