22 maj, 2024

Speltips 4/11: Bristol City-Sheffield Wednesday

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

I den femtonde omgången av Championship tar Bristol City emot Sheffield W.

Det här är två lag med tveksamt form och vi hittar Bristol City på en 15:e plats i tabellen med 18-poäng. Det vad vi kan säga om Bristol är att man inte räckt till mot topplagen. Nu när spelschemat lättar borde segrarna komma. Trots en del förluster så har laget inte rasat i någon match. De flesta matcherna har varit jämna.

I den senaste omgången förlorade laget på bortaplan mot Cardiff med 2–0 på bortaplan.

Sheffield W ligger sist i tabellen med sex inspelade poäng på fjorton omgångar. Laget tog sin första seger i den senaste omgången då Rotherham besegrades med 2–0. Ser vi på lagets fem senaste matcherna så har man tre förluster med i bara en match har man floran med fler än ett mål.

Jag är lite osäker kring just den delen då det ser ut som att man börjar få ordning på defensiven.

Hur som helst så har jag två rekar i den här matchen. Den första är under w.5 mål då jag tror att båda lagen inte vill bjuda på något gratis. Det andra är att hemmalaget vinner med asian handicap -0.25. Jag tycker trots allt att Bristol är något bättre och i kraft av hemmaplan bör man ha chans att vinna mot ett Sheffield som hittills inte räckt till.

Bristol City-Sheffield Wednesday

Tips 2: Under 2.5 mål

Odds: 1.70@VerdeCasino (finns högre hos andra bolag)

Insats: 1 Unit

Tips 2: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.85@Bet365

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 15:59

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.