22 juli, 2024

Speltips 4/11: Rotherham-QPR

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

Under lördagen bjuds vi på ett bottenmöte i den 14:e omgången av Championship där Rotherham tar emot QPR. Jag ska direkt säga att enda anledningen att jag rekar den här matchen är tränarbyte i QPR.

Hammarby släppte Marti Cifuentes till just QPR. I övrigt är det här två lag med dåligt form.

Hemmalaget Rotherham kommer till matchen med en seger, en oavgjort och tre förluster. Laget föll mot bottenkolegan Sheffield W i den senaste omgången. I omgången innan besegrades Coventry med 2–0 på hemmaplan. Hittills har Rotherham varit klart bättre på hemmaplan med tanke på att bara en poäng har man tagit på bortaplan.

QPR i sin tur har en poäng mindre och är ett lag i fritt fall. Laget har tagit två poäng på de sju senaste och det senaste segern tog man mot Middlesbrough i början på september månad. Dessutom har man sex raka förluster med tre gjorda mål under den här perioden.

Med tanke på tränarbytet så tror jag att spelarna vill visa upp sig och taggar till lite extra i den här matchen. Min rek blir att QPR vinner med asian handicap -0.25.

Rotherham-QPR

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.30@VerdeCasino (finns högre hos andra bolag)

Insats: 0.5 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.