14 juni, 2024

För högt odds på Salernitana

Dagens andra drag hämtar jag från Italien och Serie B där hemmalaget Salernitana tar emot Livorno. 

Salernitana jagar viktiga poäng i striden om kvalplatserna till Serie A. Idag tar laget emot jumbon Livorno på hemmaplan och här tycker jag att det på tok för högt odds på hemmalaget. Salernitana kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. Förlusten kom i den senaste omgången och det mot Chievo på bortaplan. På hemmaplan har laget förlorat bara en gång den här säsongen och inför dagens match har man fyra raka segrar. 

Livorno i sin tur ligger hopplöst sist i ligan och får rykta in sig att spela i Serie C nästa säsong. Endast tre segrar den här säsongen har laget lyckats med och på de senaste tretton matcher har laget tagit poäng i fyra matcher. 

Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger till 1.91 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.