22 juli, 2024

Wolverhampton vinner hemma

Gårdagen slutade med ett litet plus. Stora missen gjorde jag på LIVE-spel där jag trodde på mål i första halvleken mellan Werner Bremen och Dortmund. Andra LIVE-spelet där jag spelade att Brentford inte skulle förlora trots underläge 0-1 satt dock fint. 

Idag söndag börjar vi med matchen mellan Wolverhampton och Norwich. Wolverhampton är stora favoriter i den här matchen och det är inget att snacka om det egentligen. Norwich ligger hopplöst sist och jag har svårt att se man ska kunna få med sig några poäng från den här matchen. Wolverhampton behöver vinna här för att haka på i striden om topp sex placeringar. Laget svarade för en riktigt fin insats i veckans Europa League där man körde över Espanyol med hela 4-0. Här tror jag på hemmaseger och spelar på det med asian handicap -1 till 1.98

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.98 @Unibet

Insats: 50kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.