20 maj, 2024

Speltips: Norwich-Middlesbrough

Total missbedömning från min sida igår i min rek under 2.5 mål mellan IFK Värnamo och IFK Göteborg. Med det sagt så har två av mina senaste rekar gått med förlust.

Idag tisdag bjuds vi på en del fina matcher från England och även Champions League.

I engelska Championschip tar Norwich emot Middlesbrough. Det är ett Norwich vars form inte är på topp. Laget kommer till den här matchen med bara en seger på de fem senaste. I den senaste omgången blev det förlust mot Leeds på hemmaplan. Det var en match som Norwich ledde med 2–0 fram till den 78:e minuten. Leeds kom tillbaka vände och vann. Ser man på statistiken från den här matchen så skapade hemmalaget 0.82 i förväntade mål medan Leeds hade 0.97.

Middlesbrough i sin tur inledde säsongen svagt men har hittat rätt i defensiven och kommer till den här matchen med fem raka segrar. Laget har under den här perioden insläppt in tre mål och i den tre senaste matcherna har laget hållit nollan. I den senaste omgången besegrades Birmingham på hemmaplan med 1–0.

Mitt spel i den här matchen bygger på känslan och en chansning. Som jag redan varit inne på har Middlesbrough visat upp fin defensiv och domen är ingen fel på. Dock är det svårt i vilken liga som helst att ta sex raka segrar och inte minst i Championship. Det är egentligen inte mycket som talar för Norwich i den här matchen och just i Champioship som en reaktion brukar komma. Jag kommer att gå på hemmalaget i den här matchen.

Norwich-Middlesbrough

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.23@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.