25 april, 2024

Speltips: IFK Värnamo-IFK Göteborg

Senaste reken gick med förlust där jag drog en chansning i matchen Real Sociedad och Mallorca.

Sjökva spelet var bra om man ser på underliggande statiskt i en match som kunde ha slutat oavgjort.

Idag blickar jag mot Allsvenskan och matchen mellan IFK Värnamo och IFK Göteborg.

Värnamo har gjort en fin säsong och inför avslutningen ligger laget på en åttonde plats i tabellen. Formen inför den här matchen är god där Värnamo har fyra seger och en förlust på de fem senaste matcherna. Dock har Värnamo Ajdin Željković avstängd vilket är stort avbräck.

Däremot är det för Värnamos del glädjande, att både Simon Thern och Gustav Engvall börjat hitta form igen och vad dessa båda spelare besitter för kvalitéer när de presterar i rätt ände av prestationsnivån, det känner vi alla till.

IFK Göteborg har som bekant haft en motig säsong men efter sommaruppehållet har det sett bättre ut än vad det gjorde i början på säsongen. Dock har man efter uppehållet förlorat mot Varberg och Indien senaste omgången blev det förlust mot Sirius.

Inför kvällens möte ligger Göteborg tre poäng före Brommapojkarna och en seger här skulle innebär självklart enormt mycket i jakten på nytt kontrakt.

Jag tror på en tajt match här där inte minst Göteborg inte lär bjuda på något gratis. Jag tror att vi får se få mål i den här matchen och mitt spel blir under 2.5 mål i matchen.

IFK Värnamo-IFK Göteborg

Tips: Under 2.5 mål i msrchen

Odds: 1.83@ComeOn

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 18.59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.