20 juli, 2024

Speltips: Real Sociedad-Mallorca

Fredagens rek satt till dubbla pengen. Lite turligt dock eftersom Como gjorde mål på stopptid.

Under lördagen bjuds vi på en intressant match från spanska La Liga. Det är hemmalaget Real Sociedad som tar emot Mallorca.

Sociedad ligger på en sjätte plats i tabellen med femton inspelade poäng. Laget har tre segrar och två förluster på de fem senaste matcherna. I den senaste omgången föll man på bortaplan mot Ateletico de Madrid med 2-1. Det var en match där Sociedad drog på sig en straff i slutminuterna och en viss Antoine Griezmann avgjorde.

Mallorca i sin tur har inte visat någon vidare form i inledningen av ligan. Efter nio omgångar ligger laget på en femtonde plats i tabellen med åtta inspelade poäng. Till den här matchen kommer laget med tre raka oavgjorda matcher.

Sociedad är favoriter på marknaden och är i grunden ett bättre lag än Mallorca. Dock har Sociedad en viktigt match i Champions League där man möter Benfica på bortaplan. Efter segern mot RB Salzburg med 2–0 på bortaplan har man satt sig i bra position att ta sig vidare från gruppen.

Mallorca har tagit poäng mot både Barcelona och Valencia under senaste tiden. Med tanke på att Sociedad kanske lägger lite mer fokus på veckans möte så tycker jag att man kan chansa att Mallorca tar med sig minuten pinne.

Real Sociedad-Mallorca

Tips: X2

Odds: 2.50@Betsson

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 13.59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.