22 maj, 2024

Speltips: Parma-Como

Äntligen är landslagsuppehållet över och äntligen kan vi blicka mot dem stora ligorna ute i Europa, men även vår egen Allsvenskan som går in i slutskedet.

Det senaste reken blev pengarna tillbaka på då matchen mellan Belgien och Sverige avbröts efter det hemska som hände i Bryssel.

I itlianska Serie B bjuds vi på ett intressant möte mellan serieledaren Parma som på hemmaplan tar emot Como.

Parma har börjat säsongen övertygande och laget var obesegrade fram till den senaste omgången då man föll på bortaplan mot Venezia. Det var en jämn match där Venezia var något effektivare och drog det längsta strået.

Como i sin tur har även dem inlett säsongen bra. Como ligger sex poäng efter Parma med fyra Segerström, två oavgjorda och två förluster. Även Como förlorade i den senaste omgången och det mot Cremonese på hemmaplan. Det var lagets första förlusten på sex matcher.

Parma är klara favoriter på marknaden men jag lockas inte av oddset på hemmalaget. Inte minst då jag tycker att det här är en öppen historia. Istället att välja en sida har jag kollat på överspel i den här matchen.

Parma har i fyra av de fem senaste gått över 2.5 mål, medan Como har gått över i tre av de fem senaste.

Min rek blir över 2.5 mål i matchen till 2.05 gånger insatsen.

Parma-Como

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 2.05@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.