21 juli, 2024

Speltips: Chelsea-Nottingham

I den fjärde omgången av Premier League tar Chelsea emot Nottingham på hemmaplan.

Mauricio Pochettino har tagit över Chelsea inför den här säsongen. I den första matchen mot Liverpool hamnade man i underläge och var illa ute under första halvtimmen. Sen tog man över matchen och lyckades kvittera i slutet av den första halvleken. I den andra omgången föll man underbar mot West Ham. Även i den matchen hamnade man i underläge och det efter bara sju minuter. Men precis som mot Liverpool kom man igen. Carney Chukwuemeka. I slutet av den första halvleken fick man chansen att från straffpunkten ta ledningen, men West Hams målvakt räddade.

I början på den andra halvleken tog West Ham ledningen genom Antonio. Trots att Chelsea fick spela med en man mer under sista delen av matchen lyckades man inte skapa tillräckligt för att kvittera.

I den senaste omgången blev det seger mot Luton där en viss Raheem Sterling visade vägen. Under veckan spelade Chelsea i cupen men där roterade Pochettino och vilade många spelare. Laget tog sig dock vidare efter 2-1 mot Wimbledon.

Nottingham har inlett säsongen med två förluster och en seger. Förlusterna kom mot Arsenal och Manchester United. I båda matcherna höll laget jämna steg. Segern kom mot Sheffield United på hemmaplan. Stor missräkning blev det dock i veckans cupmatch där man föll på hemmaplan mot Burnley med 0-1.

Här gäller Chelsea som stora favoriter men jag lockas inte av handicap som den är. Mitt spel blir att Chelsea vinner och att det blir minst tre mål i matchen.

Chelsea-Nottingham

Tips: 1+Över 2.5 mål i matchen

Odds: 1.96@Expekt

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.