24 juli, 2024

2019-04-16: Speltips

Gårdagen gick okej. Av tre speltips var det en som inte gick med vinst. Atalanta dominerade stort med fick bara 0-0 i hemmamötet med Empoli. Örgryte och Helsingborg samt Kjartansson som målskytt gick hem.

Idag tisdag väntar returerna i Champions League där jag hittat bra spelvärde.

Dagens första speltips:

Barcelona-Manchester United (Champions League)

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 2.15

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Barcelona vann det första mötet med 1-0 och har stor fördel inför kvällens match. United hade en fin period efter tränarbytet men under de senaste veckorna har det gått knackigt. Efter Uniteds seger på bortaplan mot PSG har laget vunnit två och förlorat fyra tävlingsmatcher. Barcelona roterade kraftigt och vilade alla spelare i sin senaste ligamatch. Det innebär att man tar den här uppgiften på största allvar. Jag tror inte att Barca kommer att underskatta United, vilket kanske PSG gjorde efter den första matchen. Jag tror att vi kommer att se ett försiktigt United i den här matchen. Man kommer med stor säkerhet att försöka hålla nollan så länge det bara går och hoppas skapa något framåt under matchens gång. Ett Barca mål skulle innebära godnatt helt enkelt. Jag tror inte heller Barcelona kommer att ösa på framåt med tanke på att laget har 1-0 att gå på. Barca kommer att äga mycket boll som vanligt, men kommer inte att bjuda på något gratis. Jag väljer att spela här under 3 mål i matchen, asian lines. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål i matchen.

Dagens andra speltips:

Juventus-Ajax (Champions League)

Tips: Båda lagen för mål

Odds: 1.75

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Juventus fick med sig 1-1 från bortamötet, men laget kan inte känna sig säker med tanke på Ajax har kapacitet att göra minst ett mål även på bortaplan. I den första matchen var Ajax det laget som gasade framåt och borde kanske ha gjort något mer mål. Ajax har ett ungt lag som inte visar respekt för något lag. Hos holländarna finns det bara en växel och det på gott och ont. Jag tror att vi kommer se en matchbild där Juve kommer försöka dra ner på tempo och på så sätt försöka kontrollera matchen. Jag är inte så säker att man kommer att lyckas med det. Ajax lär trots bortaplan satsa framåt och laget kommer att öppna sig bakåt. Jag tror att vi kommer få se mål i den här matchen. Mitt första spel i den här matchen blir att båda lagen r mål. Andra spelet blir över 2.5 mål i matchen och det spelas till 1.81 gånget insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.