22 maj, 2024

Speltips: Belgien-Sverige

Har inte haft några speltips sedan 8 oktober. Två senaste rekar satt. IFK Värnamo gjorde jobbet mot IFK Norrköping och Lyon tappade poäng mot Nantes.

Idag har vi en intressant match där Belgien tar emot Sverige. För Sverige kan det här bli en betydelselös match. Om Österrike vinner mot Azerbajdzjan så är Sverige helt borta från att gå vidare.

Belgien kommer till den här matchen som gruppledaren och lär vara påkopplade här för att fortsätta leda gruppen. Laget ligger tre poäng före Österrike, men laget är redan klara för avancemang. Så sent som i fredags besegrade laget just Österrike med 3–2. Det var en match där Belgien visade upp effektivitet och gick upp i en 3–0 ledning, innan Österrike reducerade två gånger om i slutet av matchen.

Sverige spelade en träningsmatch och det mot Moldavien där ”de närmast sörjande” på Friends Arena fick se Sverige vinna med 3–1. Jag trodde faktiskt att Janne Andersson skulle ge chansen till yngre spelare i den matchen men så blev inte fallet.

Sverige saknar Alexander Isak i den här matchen och det är inte samma Sverige som för något år sedan kunde störa även stora nationer.

Här tror jag att det råder klasskillnad och jag tror inte att Sverige har något att hämta. En rak hemmaseger ger 1.75 gånger insatsen, men jag kommer även att spela på hemmalaget med askan handicap -1 till 2.20 gånger insatsen.

Belgien-Sverige

Tips 1: 1

Odds: 1.75@Betsson

Insats: 3 unit

Tips 2: 1 asian handicap -1

Odds: 2.20@Betsson

Insats: 2 Unit

Spelstopp: 20.44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.