25 april, 2024

Speltips: Lyon-Lorient

Tre spel igår. Två på bloggen och ett på mina sociala kanal. Just den som jag släppte på sociala medier räddade dagen. Annars var jag helt fel ute i båda mina rekar här på bloggen.

Ibland letar jag efter odds som man ska utmana. I matchen mellan Lyon och Lorient tycker jag att det finns orsaker att göra det.

Det är åttonde omgången av den franska ligan och ett bottenmöte.

Lyon har inte alls övertygat i inledningen av den här säsongen och laget ligger mycket överraskande på sista plats i tabellen. Laget har på sju matcher plockat bara två poäng.

Ser på underliggande statistik kring Lyon så kan vi konstatera att man skapar väldigt lite framåt. Det kan vi även utläsa av att inledningsvis laget gjort bara tre mål framåt. Ibland kan underliggande statistik visa annat men i Lyons fall är det uppenbart att laget har problem att skapa målchanser.

Laget har inte gjort mål i tre raka matcher och i den senaste omgången föll man på bortaplan mot Reims med 2–0.

Lorient har inte heller börjat säsongen speciellt bra. Laget ligger på en 16:e plats i tabellen med sex inspelade poäng. Lagets defensiv har inte imponerat inledningsvis och på de fyra senaste matcherna har man släppt in hela 13-mål.

Det kanske är därför som marknaden håller Lyon som stora favoriter. Själv är jag inte lika övertygad.

Min rek i den här matchen blir X2 och det till 2.25 gånger insatsen.

Lyon-Lorient

Tips: X2

Odds: 2.25@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 14:55

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.