22 juli, 2024

Speltips 30/11: Aston Villa-Legia Warszawa

Onsdagen var mycket stolpe ut för mina spel. Tre spel där två gick med halv förlust och en med hel förlust. Leicester ledde länge med 1–0 och det spelet såg länge ut att sitta men Sheffield W kvitterade på stopptid.

Galatasaray fick med sig bara oavgjort mot Manchester United där det sistnämnda tappade ledningar två gånger om.

Braga åkte på ett rött kort mot Union Berlin men kunde lika gärna ha vunnit den matchen. Braga var klart det bättre laget Indien andra halvleken trots en man mindre.

Under torsdagen har vi matcher från Europa League och Conference League.

I grupp E i Conference League tar Aston Villa emot Legia Warszawa på hemmaplan. Gruppen leds av Legia som har samma antal poäng som Aston Villa.

Båda lagen klarade sig vidare på ett oavgjort resultat. På marknaden är Aston Villa stora favoriter och jag tycker att man är lite för stora favoriter.

Det är dock ett Aston Villa som mår bra för dagen och laget har bra form om vi ser på ligaspelet. I den senaste ligaomgången besegrades Tottenham på bortaplan med 2–1. På de tio senaste tävlingsmatcher har laget förlorat bara en gång och det mot Nottingham.

Legia i sin tur har halkat efter i ligan där man ligger på sjätte plats. Framgångarna i Conference League har gjort att man inte orkat kriga på två fronter samtidigt.

Ser vi lagets form så är man obesegrade i de fem senaste tävlingsmatcher.

Jag tycker att Aston Villa ska gälla som favorit men när vi får två gånger pengarna på att Legia inte förlorar matchen med två mål så är det värt att spela.

Aston Villa-Legia Warszawa

Tips: 2 asian handicap +1.5

Odds: 2.00@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.