22 maj, 2024

Bristol City favoriter mot Millwall

Inga speldrag under söndagen och måndagen. Anledningen är att jag inte hittade matcher som kändes riktigt bra att spela på.

Idag tisdag har vi matcher från Championship och Champions League.

Första draget hämtar jag från England och Championship där hemmalaget Bristol City tar emot Millwall.

Hemmalaget Bristol hittar vi på en fjärde plats i tabellen med 35-poäng. Millwall i sin tur ligger på en femtonde plats med 27-poäng. Hemmalaget svarade för en stark insats när man på bortaplan besegrade Fulham i den senaste omgången. Millwall i sin tur lyckades få med sig en poäng i hemmamötet med Nottingham, där kvitteringen kom på stopptid.

Jag tycker att hemmalaget har god chans att få med sig en seger, då Millwall är starkare på hemmaplan än på bortaplan. Jag väljer att gå på en rak hemmaseger, men vill man vara på säkrare mark kan man ta asian handicap -0.25 till 1.90 gånger insatsen vilket är lite för högt tycker jag.

Tips: 1

Odds: 2.10 @Betsson

Insats: 35kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.