22 maj, 2024

Kombospel från League One

Ett spel från mig under torsdagen och inga spel igår fredag. Spelet på Sevilla gick hem i torsdags så det blev plus i kassan. Idag lördag har vi en del intressanta matcher att se fram emot. 

Dagens första drag hämtar jag från England och League One där hemmalaget Gillingham FC tar emot AFC Wimbledon. Hemmalaget jagar viktiga poäng för att haka på toppstriden och inte minst haka på platserna som leder till play-off. Wimbledon i sin tur jagar poäng för att undvika nedflyttning. Formen är dock inte det bästa hos bortalaget som har sju raka matcher utan förlust. Bättre form är hemmalaget i som har nio raka matcher utan förlust. I den här matchen har jag hittat en bra spel. Det handlar om ett kombospel, där hemmalaget vinner och under fyra mål i matchen. Det spelas till två gånger insatsen. 

Tips: 1+under 4 mål i matchen

Odds: 2.00 @Bet365

Insats: 50kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.