24 juli, 2024

Speltips: Rangers-PSV

Glasgow Rangers tar emot PSV i den sista rundan av kvalet till. Hampton League.

Det är ett Rangers vars form är svårbedömt med tanke på inledningen av den här säsongen. Ser vi på förra rundans matcher så gick man vidare genom att slå ut Servette. Rangers var klara favoriter att ta sig vidare men insatserna i båda matcherna övertygade inte. Ser vi på lagets inhemska spel så inledde man att förlora premiären mot Kilmarnock. I andra omgången besegrades Livingston på hemmaplan

Under förra helgen spelade laget i cupen mot Championship laget Morton. Där hamnade man i underläge men lyckades till slut vända och ta sig vidare.

PSV i sin tur öppnade säsongen med att besegra Feyenoord på bortaplan. Det följde man upp med övertygande seger mot Sturm Graz med klara 4-1. Returen slutade med seger 3-1. Däremellan har laget vunnit i ligan mot Utrecht och Vitese.

Jag håller PSV som det bättre laget och jag tror att vi kommer se en öppen match med mål. Det första spelet är för er som inte vill ta för stora risker.

Rangers-PSV

Tips 1: X2+Över 1.5 mål

Odds: 1.80@Expekt

Insats: 2 Unit

Tips 2: X2+över 2.5 mål

Odds: 2.90

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.