22 maj, 2024

Speltips: Almeria-Real Madrid

Spanska La Liga går in i den andra omgången och Almeria tar emot giganterna Real Madrid.

Almeria hade det tufft förra säsongen och klarade sig med nöd och näppe kvar. Till den här säsongen har man tillsatt en ny huvudtränare i Vicente Moreno som senast kommer från Saudiarabiska ligan, men som även har förflutet i Espanyol och Mallorca.

I premiären drog man på sig två straffar och föll på hemmaplan mot Vallecano.

Real Madrid gick in i den här säsongen utan Karim Benzema och måste nu hitta ett nytt identitet utan honom. Real har ett intressant mittfält som ser väldigt intressant ut sedan Jude Bellingham anslutit.

I premiären svarade man för en solid insats när Athletic Bilbao besegrades på bortaplan med 2-0.

Real är stora favoriter i den här matchen och ska vara det. Jag tror dock att det inte blir något överkörning från Reals sida. Mitt spel blir under 3 mål asian lines till 2.01 gånger insatsen.

Almeria-Real Madrid

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 2.01@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.