22 maj, 2024

2029-08-10: Speltips

Äntligen börjar de stora ligorna dra igång. För oss som gillar betting är det julafton med andra ord. 

Idag lördag har jag kollat på följande matcher.

Dagens första speltips: 

Bournemouth-Sheffield United (England, Premier League)

Tips: 1

Odds: 2.02

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Det är alltid svårt att tippa premiäromgångarna i olika ligor. Jag brukar hålla mig borta från det egentligen, men i den här matchen tycker jag att spelbolagen är fel ute. Över två gånger pengarna får vi på hemmaseger. Bournemouth tar emot nykomlingen Sheffield United som skrällde i Championship förra året och är tillbaka i högsta serien. 2006/07 var det senaste gången som laget var i Premier League. Inför återkomsten kan vi konstatera att alla tippar att laget ska åka ur. Ser man på truppen så är det en tunn trupp som saknar spets. Hemmalaget i sin tur har en del intressanta spelare och jag tror på hemmaseger i den här matchen. 

Dagens andra speltips: 

Tottenham-Aston Villa (England, Premier League)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1,72

Spelbolag: ComeOn

Insats: 20kr

Hemmalaget är stora favoriter i den här matchen och det är inget konstigt med det. Aston Villa har ett intressant trupp och har gjort en del intressanta nyförvärv. Tottenham vet nog det flesta hur det gick förra säsongen och inför den här säsongen ser det minst sagt bra ut. Tottenham bör vara med och fajtas om topplaceringarna även i år. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner med asian handicap -1.25. 

Dagens tredje speltips:

Djurgårdens IF-IK Sirius (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 2.15

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Serieledaren Djurgården tar emot Sirius på hemmaplan och här tycker att det finns riktigt bra spel. Djurgården har i sex raka matcher hamnat på under 2.5 mål totalt i sina matcher. Nu möter man Sirius som på bortaplan har 8-10 II målskillnad. Jag tycker att det finns goda chanser att vi får sen under tre mål i den här matchen. Djurgården är obesegrade under en längre period men senast man gjorde fler än två mål var mot Östersund hemma i maj månad. Djurgården har tillsammans med AIK och MFF släppt in minst mål i Allsvenskan. Jag väljer att spela på under 2.5 mål i matchen till 2.15 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.