20 maj, 2024

Speltips: Hull-Middlesbrough

Championship rullar vidare med omgång mitt i veckan. Hull tar emot Middslesbrough som innebär ett möte i nedre delen av tabellen. 

Bortalaget kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste matcherna och efter 17-omgångar parkerar laget på en 21-plats. Segern laget tog kom mot Wigan på bortaplan för tre omgångar sedan. 

Hemmalaget i sin tur har fyra poäng mer än gästerna och kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster på de fem senaste. I den senaste omgången föll laget på hemmaplan mot Blackburn, där man föll med 0-1. 

Middlesbrough sin tur förlorade på bortaplan mot Preston med udda målet. 

Vi har här en match mellan två lag vars defensiv inte är det starkaste. Med tanke på tabelläget så förväntar jag mig att båda lagen går för seger. Med det sagt förväntar jag mig mål i den här matchen. Jag kommer att spela på att båda lagen gör mål och det till 1.83 gånger insatsen. 

Hull-Middlesbrough 

Tips: Båda lagen gör mål 

Odds: 1.83@Nordicbet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.