20 maj, 2024

Speltips 2/2 Fredag: Championship, Serie B

Senate spelen, två till antalet här på bloggen gick en med vinst och en med förlust. Dock går Discord-kanalen fortsatt riktigt bra. Fram till idag har kanalen gått med 87.7 units plus. Sammanlagt har jag lagt ut 63-spel där 74.6 har gått med vinst.

Discord-kanalen hittar ni här.

Idag fredag har jag några spelidéer som jag publicerar här och resten kommer att komma upp på Discord.

Jag börjar med England och Championship där Bristol City på hemmaplan tar emot Leeds. Bristol City hittar vi på en 13:e plats i tabellen och laget kommer till den här matchen med sviktande form. Laget har tre segrar och två förluster på de fem senaste. Prestationerna har dock varit bra trots att segrarna uteblivit. I den senaste omgången blev det 2-2 mot Coventry. Innan dess gjorde laget bra insatser i FA-cupen där man slog ut West Ham och spelade oavgjort 0-0 mot Nottingham.

Leeds i sin tur har fått upp farten och nu på allvar utmanar om direkt uppflyttning. Inför kvällens match ligger laget på en 4:e plats i tabellen och har bra två poäng upp till Ipswich som ligger på en andra plats. Formen är bra hos gästerna där man har en förlust på de fem senaste och till kvällens match kommer man med fyra raka segrar.

Marknaden håller Leeds som favoriter och sett till formen så är det inget konstigt med det. Dock tycker jag att man inte ska underskatta Bristol City och min rek blir att hemmalaget vinner med asian handicap +1.

Bristol City-Leeds

Tips: 1 asian handicap +1

Odds: 1.65@Bet365

Insats: 1.5 Unit

Avspark: 21:00

Nästa spel hämtar jag från Italien och Serie B där hemmalaget Palermo tar emot Bari.

Palermo ligger på en 5:e plats i tabellen och laget har den här säsongen varit relativt ojämna. Trots det har man fem poäng upp till en andra plats som Cremonese innehar. Palermo kommer till den här matchen med en förlust på de sju senaste och laget har varit inblandade i en del målrika tillställningar.

Bari i sin tur ligger i mitten av tabellen med 27-poäng och laget har fem poäng ner till Ascoli som ligger på negativ kvalplats. Till den här matchen kommer laget med en vinst, en förlust och tre oavgjorda.

Här tror jag att vi kommer att se mål och min rek blir att båda lagen gör mål.

Palermo-Bari

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.94@Unibet

Insats: 1 Unit

Avspark: 20:30

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.