24 juli, 2024

Speltips 6/2 Tisdag: Plymouth-Leeds

Inga spel här på bloggen under ett par dagar men desto fler på discord kanelen. Som jag sagt tidigare ibland har jag inte tid att motivera mina spel och därför är lättare, snabbare och enklare att använda mig av Discord. Förra veckan slutade det med plus på +113.6 units.

Idag tisdag har vi en del fina matcher och jag kommer att skriva om FA-cupen där Plymouth tar emot Leeds. Det handlar om omspel där första matchen slutade 1-1. Det var en match som blev jämnare än vad många trodde.

Leeds ägde mycket boll men Plymouth var vassa på sina snabba omställningar och skakade om Leeds. Leeds tog ledningen efter drygt en havltimme men Plymoth kvitterade med dryga kvarten kvar.

Efter det har båda lagen spelat en match. Plymouth besegrade Swansea på bortaplan med 1–0 och Leeds vann mot Bristol City på bortaplan med samma siffror.

Jag tycker att marknaden är fel ute i den här matchen. Det är ett marknad som tror på mycket mål. Jag är inte lika övertygad. Min rek i den här matchen blir under 3.5 mål till 1.94 gånger insatsen.

Plymouth-Leeds

Tips: Under 3.5 mål

Odds: 1.94@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Avspark: 20:45

En hel del andra spela kommer att komma upp på Discord och den hittar ni här och är helt gratis att gå med i.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.