22 juli, 2024

2019-03-09: Speltips

Ibland hatar man betting på allvar. Ibland sitter jag och tittar, läser och lägger ihop saker innan jag skriver om mina speltips. Då är det surt när man åker på smällar som igår.

Tre speltips där en gick med vinst. Juventus ledde med 4-0 och allt såg bra ut, men med sex minuter kvar av matchen gjorde Udinese mål och spräckte spelet. Jag spelade på att Juve skulle vinna och hålla nollan. Vinst blev det dock i matchen mellan Werner Bremen och Schalke 04 där jag valde över 2.5 mål i en match som Bremen vann med 4-2. Mest irriterande var att stor favorit Brest föll på hemmaplan mot Valenciennes i franska andra ligan.

Men det är bara upp på hästen igen som det fint heter. Idag lördag bjuds vi på en del spännande matcher och jag har hittat spel i följande.

Dagens första speltips:

Östers IF-AIK (Svenska Cupen)

Tips: AIK vinner och under 2.5 mål

Odds: 3.10

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

AIK har inte imponerat i gruppspelet, men lagets stabila defensiv bäddade för vidare avancemang. Laget släppte in bara ett mål under gruppspelet och det mot Norrby på bortaplan. Öster i sin tur imponerade under gruppspelet och laget vann samtliga tre matcher, där seger mot MFF smällde högts. Under veckan har den stora snackisen varit var matchen ska spelas. Valet har fallit på den normala hemmaarenan, Myresjöhus Arena, som varit helt snötäckt och kan bli svår att spela skönfotboll på. Jag tror att AIK tar sig vidare och mitt första spel här blir att AIK vinner och att det blir under 2.5 mål i matchen. Den andra spelet blir att båda lagen inte gör mål och det spelas till 2.25 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Cosenza-Brescia (Italien, Serie B)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.75

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

Mycket intressant match på förhand. Brescia leder ligan med 47-poäng och har två poäng mer än tvåa och trean. Det är tajt i toppstriden i Serie B, där fem-sex lag gör upp om två platser som leder direkt till Serie A. Cosenza ligger i mitten av tabellen inför den här omgången, men laget har bara tre poäng upp till åttonde plats som innebär en play-off plats. Cosenza har vunnit tre och förlorat två av sina fem senaste matcherna. Brescia i sin tur har en förlust på de fem senaste matcherna. Förlusten kom i den senaste omgången mot Cittadella och det på hemmaplan. Cosenza ha hållit nollan i sex raka matcher och med tanke på att viktiga poäng står på spel tror jag att vi kommer se få mål i den här matchen. Mitt spel blir undr 2.5 mål i matchen till 1.75 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Spezia-Padova (Italien, Serie B)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Spezia jagar viktiga poäng i striden om play-off platserna. Laget ligger på en nionde plats i tabellen och är två poäng efter Cittadella. Padova i sin tur hittar vi på sista platsen i tabellen och laget är på väg ur Serie B. Padova har sex poäng upp till säker mark. Laget har förlorat en och spelat fyra oavgjorda matcher på de fem senaste. På bortaplan har laget haft svårt den här säsongen. På tretton spelade bortamatcher har laget tagit bara sex pong. Spezia i sin tur är starka på hemmaplan där laget förlorat bara två matcher den här säsongen. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.75 gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.