24 juli, 2024

2019-03-07: Speltips

Inga speltips från mig så här långt den här veckan trots matcher i Champions League. Själv hade jag bra känsla kring Ajax och Manchester United men att skriva tips med att Ajax och United skulle vinna tror jag att många hade tyckt var skitsnack och inte tro värdiga.

Idag torsdag har vi ett par intressant matcher i Europa League att se fram emot.

Dagens första speltips:

Dinamo Zagreb-Benfica (Europa League)

Tips: Bpda lagen gör mål

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Intressant möte på förhand med två vanligtvis starka hemmalag. Dinamo leder den kroatiska ligan överlägset och laget har förlorat bara en match i ligan den här säsongen. På hemma plan har man krossat nästan alla lag. Bara i två matcher har Dinamo tappat poäng på hemmaplan och har 31-9 i målskillnad på tretton spelade hemmamatcher. Benfica i son tur tog en viktig seger mot Porto i helgen och gick om Porto i ligan. Nu leder Benfica ligan med två poäng. Jag såg Benfica i båda matcherna mot Galatasaray och konstaterade att det finns kompetens både framåt i och bakåt. Jag tror att vi kommer se mål i den här matchen och mitt spel att båda lagen gör mål i matchen.

Dagens andra speltips:

Eintracht Frankfurt-Inter (Europa League)

Tips: 1

Odds: 2.30

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

Eintracht Frankfurt kommer till den här matchen med lysande form. Laget har dessutom överraskat positivt även i Europa League. Bland andra har Lazio och Marseille besegrats under den här säsongen. Inter åkte ut gruppspelet i Champions League och i ligan har laget tappat tredje platsen till Milan. I den senaste ligamatchen föll man dessutom på bortaplan mot Cagliari. Mario Icardi kommer inte till spel i den här matchen. Frankfurt har som jag var inne på bra form och laget är med i kampen om en Champions League plats. Jag tror att Frankfurt har en god chans att vinna här och spelar en rak etta till 2.30 gånger pengarna.

Dagens tredje speltips:

Zenit-Villarreal (Europa League)

Tips: 1

Odds: 2.15

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Villarreal är på väg mot stort fiasko i ligan. Laget ligger på en 18:e plats i tabellen och har två poäng upp till säker mark. Frågan är nu hur mycket laget kommer att prioritera Europa League, med tanke på det utsatta läget i ligan. I den senaste omgången föll man på hemmaplan mot Alaves med 2-1.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.