14 juni, 2024

2019-03-08: Speltips

Gårdagen kan sammanfattas bara med ett ord och det är fiasko. Alla tre speltips gick med förlust, vilket verkligen inte händer så ofta. Det är bara att glömma och titta framåt.

Idag fredag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Juventus-Udinese (Italien, Serie A)

Tips: 1 och båda lagen gör inte mål

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Juventus är stora favoriter i den här matchen och den här matchen får ses som uppvärmning mot det som väntar nästa vecka i Champions League. Juve har säkert tankarna på returen mot Atletico de Madrid där laget har 0-2 att hämta upp. Udinese ligger på en femtonde plats i tabellen och laget har hyfsat god marginal ner till Bologna som ligger under nedflyttningsstrecket. Udinese har den här säsongen varit usla på bortaplan. Laget har mäktat med bara åtta mål framåt. Här tror jag att Juve gör jobbet utan att spendera allt för mycket kraft. Jag väljer att spela på att Juventus vinner och håller nollan.

Dagens andra speltips:

Werder Bremen-Schalke 04 (Tyskland, Bundesliga)

Tips: Över 2.5 mål i matchen

Odds: 1.90

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Schalke går fortsatt tungt i ligan. Laget ligger på fjortonde plats i tabellen och har bara fyra poäng ner till Stuttgart som ligger under nedflyttningsstrecket. Lagets form talar dock inte att man kommer att vinna här, men jag vågar inte lita på Bremen fullt ut. Bremen har kryssat i fyra av de fem senaste matcherna. Jag tror att vi kommer att se mål i den här matchen. Schalkes defensiv har varit under all kritik i de senaste omgångarna. Jag väljer här spel på över 2.5 mål i matchen till 1.90 gånger insatsen. Andra spel i den här matchen blir att vi får se 2-3 mål i matchen och det spelar till 2.02 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Brest-Valenciennes (Frankrike, Lugue 2)

Tips: 1

Odds: 1.53

Spelbolag: Bet365

Insats: 50kr

Jag brukar inte tipsa om matchen med lägre odds, men eftersom gårdagen slutade i fiasko måste kassan fyllas på. Här tror jag att vi har en säker seger för hemmalaget. Brest ligger tvåa i ligan och är på god väg att ta sig upp till högsta ligan. Valenciennes i sin tur har bra form och bara en förlust på de fem senaste matcherna. Formen på borta plan är dock inte något att hänga i julgranen. Bara en seger på de fem senaste bortamatcherna talar sitt tydliga språk. Brest är ligans bästa hemmalag med bara en förlust på hemmaplan den här säsongen. Jag väljer här att spela på hemmalaget med ganska hög insats

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.