24 juli, 2024

Speltips 10/2 Lördag: Premier League

Sparsamt med spel här på bloggen men desto fler spel både från mig och andra användare på discord kanalen. Där har vi under veckan gått med plus 55.6 units.

Idag lördag bjuds vi på en hel del intressanta matcher och jag kommer att presentera här ett par spel och resten kommer på discord.

Lördagen börjar jag i England och Premier League där Fulham tar emot Bournemouth på hemmaplan.

Båda lagen befinner sig i mitten av tabellen och formmässigt ser det mer eller mindre likadant ut. Båda lagen har en seger på de fem senaste.

I den senaste omgången tog Fulham ledningen mot bottenlaget Burnley men tappade ledningen i den andra halvleken i en match som slutade 2-2.

Bournemouth i sin tur spelade oavgjort mot Nottingham på hemmaplan vilket var så klart en missräkning.

Dessa två lag möttes i slutet av december och då vann Bournemouth med klara 3–0. Jag tycker att det här matchen är en öppen historia och jag tror vi kommer få se mål i den här matchen. Min rek blir att båda lagen gör mål.

Fulham-Bournemouth

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.65@Bet365

Insats: 3 Unit

Avspark: 16:00

Dagens andra spel hämtar jag från matchen Nottingham som tar emot Newcastle.

Nottingham har gått tungt på slutet om vi ser på både ligan och cupspel. Det krävdes både omspel och straffar för att ta sig vidare i FA-cupen mot Bristol City.

Newcastle i sin tur har haft en tungt period där man hade massvis med skador och truppen matchades hårt. På slutet har fler spelare återvänt och Newcastle har sett bättre ut spelmässigt. Laget som haft svårt att vinna på bortaplan den här säsongen slog först Sunderland i FA-cupen och därefter även Fulham. I den senaste bortamatchen i ligans svarade laget för en fin insats när Aston Villa besegrades. Dock blev det litet bakslag mot Luton på hemmaplan där laget spelade 4–4.

Här håller jag Newcastle som favoriter och mitt spel blir att Newcastle vinner med asian handicap -0.25

Nottingham-Newcastle

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.86@Bet365

Insats: 2.5 Unit

Avspark: 16:00

Gå med i discord kanalen för flera gratis spel

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.