22 juni, 2024

Speltips: Atletico Madrid-Vallecano

Intressant möte har vi i Spanien under kvällen där hemma laget Atletico  Madrid tar emot Vallecano. 

Atletico ligger på en tredje plats i tabellen men eftersom laget redan förlorat två matcher den här säsongen så har man hamnat efter Real Madrid som leder ligan sex poäng före. 

Atletico har haft det tungt inledningsvis i Champions League men i ligan har man tre raka segrar och ser vi på de fem senaste har laget tagit fyra segrar. Det enda förlusten på de fem senaste kom mot Real Madrid. 

Vallecano i sin tur ligger i mitten av tabellen med sina elva inspelade poäng. Det känns dock att lagets form kan vara på väg neråt. Först förlust mot Almeria på bortaplan, vilket man följde upp med 0-0 på hemmaplan mot Getafe. 

Här tror jag på en målsnål historia där jag förväntar mig att Vallecano ligger lågt och för Atletico gäller det att håll bolltempo uppe under hela matchen. Jag tycker att det finns tillräckligt mycket kvalité i detta lag för att vinna matchen. 

Jag kommer att spela på hemmaseger+under 3.5 mål till 1.97 och mitt andra spel blir under 2.5 mål till 2.12 gånger insatsen. 

Atletico Madrid-Rayo Vallecano 

Tips 1: 1+under 3.5 mål

Odds 1: 1.97@Unibet

Insats: 2 Unit 

Tips 2: Under 2.5 mål

Odds 2: 2.12@Unibet 

Insats 2: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.